Повідомлення про зміну тарифу для котельні смт.Глибока

4 нояб. 2021

ІНФОРМАЦІЯ

про намір здійснити зміну тарифів на теплову енергію в с.Глибока, Чернівецька обл., Глибоцький р-н

Відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» від 05.06.2018  № 130 ТОВ "НОВА ЕРА - ЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА" доводить до відома споживачів інформацію про намір зміни цін/тарифів на теплову енергію, з розрахунком такої необхідності. Інформація стосовно наміру зміни тарифів на послуги відповідно до розрахунку:

Розрахунок тарифу на теплову енергію за 1 Гкал становить 2538.60 грн без ПДВ

Адреса, за якою приймаються зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

• адреса виконавця комунальної послуги: с.Воропаїв: вул. Заводська, 22, Воропаїв 07342, Вишгородський район, Київська область, Україна; адреса електронної скриньки: [email protected].
  • адреса органу, уповноваженого встановлювати тарифи: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, смт Глибока, вул. Шевченка, буд. 1. Від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження і пропозиції протягом семи календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на комунальні послуги